0 | g | Álcool | ||||
11 | .6 | g | Hidratos de carbono | |||
3 | .6 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | .6 | g | Ácidos orgânicos | |||
7 | .3 | g | Proteína | |||
76 | .2 | g | Água | |||
0 | .7 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
42 | .7 | % | Hidratos de carbono | |||
28 | .8 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
1 | .7 | % | Ácidos orgânicos | |||
26 | .8 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 110 | kcal | ||
Energia | 462 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 3.6 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 1.9 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0.9 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.1 | g | ||
Ácido linoleico | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.1 | g | ||
Hidratos de carbono | 11.6 | g | ||
Açúcares | 11.6 | g | ||
Sacarose | 6.8 | g | ||
Lactose | 4.8 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 0.1 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 7.3 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 76.2 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0.6 | g | ||
Colesterol | 19 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 60 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0.1 | µg | ||
a-tocoferol | 0.08 | mg | ||
Tiamina | 0.03 | mg | ||
Riboflavina | 0.19 | mg | ||
Niacina | 1.1 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 2.8 | mg | ||
Triptofano/60 | 1.7 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.03 | mg | ||
Vitamina B12 | 1.2 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 13 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.70 | g | ||
Sódio (Na) | 38 | mg | ||
Potássio (K) | 160 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 94 | mg | ||
Fósforo (P) | 100 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 10 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.3 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.5 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0227 | FLAVORING, SPICE OR HERB ADDED |
H0136 | SUGAR OR SUGAR SYRUP ADDED |
H0101 | LACTIC ACID FERMENTED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0001 | EXTENT OF HEAT TREATMENT NOT KNOWN |
E0119 | SEMISOLID WITH SMOOTH CONSISTENCY |
C0245 | CURD |
B1201 | COW |
A0786 | UNCURED CHEESE (EUROFIR) |
A0775 | 090 MANUFACTURED MILK PRODUCTS (SINGLE INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (LI) (CCPR) |
A0724 | 01 MILK AND MILK PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0720 | 30 CHEESE (EFG) |
A0626 | DAIRY PRODUCTS, EXCLUDING FATS AND OILS, FAT EMULSIONS (CCFAC) |
A0452 | DAIRY PRODUCTS (CIAA) |
A0185 | UNCURED CHEESE (US CFR) |