0 | g | Álcool | ||||
0 | .5 | g | Hidratos de carbono | |||
58 | g | Lípidos | ||||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
0 | .3 | g | Proteína | |||
38 | g | Água | ||||
3 | .2 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .4 | % | Hidratos de carbono | |||
99 | .4 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
0 | .2 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 525 | kcal | ||
Energia | 2160 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 58 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 19.1 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 15.4 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 23.1 | g | ||
Ácido linoleico | 20.6 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.7 | g | ||
Hidratos de carbono | 0.5 | g | ||
Açúcares | 0.5 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0.5 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 1.5 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 0.3 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 38 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 4 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 600 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 5 | µg | ||
a-tocoferol | 11 | mg | ||
Tiamina | 0 | mg | ||
Riboflavina | 0 | mg | ||
Niacina | 0 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 0 | mg | ||
Triptofano/60 | 0 | mg | ||
Vitamina B6 | 0 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 0 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 2.90 | g | ||
Sódio (Na) | 600 | mg | ||
Potássio (K) | 6 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 480 | mg | ||
Fósforo (P) | 4 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 1 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.2 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.1 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0100 | PRESERVED BY ADDING CHEMICALS |
H0316 | VITAMIN A ADDED |
H0306 | HOMOGENIZED OR EMULSIFIED |
H0214 | VITAMIN D ADDED |
H0206 | ALKALIZED |
H0197 | BLEACHED |
H0174 | HYDROGENATED |
H0162 | CALCIUM ADDED |
H0148 | WATER ADDED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0119 | SEMISOLID WITH SMOOTH CONSISTENCY |
C0190 | FAT OR OIL |
B1017 | OIL-PRODUCING PLANT |
A0807 | MARGARINE OR LIPID OF MIXED ORIGIN (EUROFIR) |
A0728 | 05 FATS AND OILS (EUROCODE2) |
A0701 | 11 MARGARINE AND LIPIDS OF MIXED ORIGIN (EFG) |
A0663 | 15 MANUFACTURED FOODS (MULTI-INGREDIENT) OF PLANT ORIGIN (CCPR) |
A0627 | FATS AND OILS, AND FAT EMULSIONS (TYPE WATER-IN-OIL) (CCFAC) |
A0453 | FATS AND OILS (CIAA) |
A0231 | MARGARINE (US CFR) |