0 | g | Álcool | ||||
0 | .2 | g | Hidratos de carbono | |||
37 | .8 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
2 | .2 | g | Proteína | |||
59 | .6 | g | Água | |||
0 | .2 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .2 | % | Hidratos de carbono | |||
97 | .2 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
2 | .6 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 350 | kcal | ||
Energia | 1440 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 37.8 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 9.1 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 9.1 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 19.3 | g | ||
Ácido linoleico | 19.2 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.1 | g | ||
Hidratos de carbono | 0.2 | g | ||
Açúcares | 0.2 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0.2 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 0.2 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 2.2 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 59.6 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 7 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 240 | µg | ||
Caroteno | 128 | µg | ||
Vitamina D | 0.1 | µg | ||
a-tocoferol | 20 | mg | ||
Tiamina | 0.01 | mg | ||
Riboflavina | 0.02 | mg | ||
Niacina | 0.3 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 0.8 | mg | ||
Triptofano/60 | 0.5 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.03 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.21 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 1.4 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.20 | g | ||
Sódio (Na) | 95 | mg | ||
Potássio (K) | 52 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 6 | mg | ||
Fósforo (P) | 23 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 4 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.2 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.4 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0026 | COOKED IN SMALL AMOUNT OF FAT OR OIL |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0110 | SEMILIQUID WITH SOLID PIECES |
C0170 | BROTH OR STOCK |
B1201 | COW |
A0862 | SAVOURY SAUCE (EUROFIR) |
A0735 | 12 MISCELLANEOUS FOODS (EUROCODE2) |
A0722 | 32 MISCELLANEOUS FOODS (EFG) |
A0667 | 19 MANUFACTURED FOOD (MULTI-INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (CCPR) |
A0463 | SALTS AND SPICES, SOUPS, SAUCES AND SALADS, PROTEIN PRODUCTS ETC. (CIAA) |
A0286 | GRAVY OR SAUCE (US CFR) |