0 | g | Álcool | ||||
0 | g | Hidratos de carbono | ||||
9 | .9 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
31 | g | Proteína | ||||
57 | g | Água | ||||
2 | .1 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
41 | .0 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
59 | .0 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 213 | kcal | ||
Energia | 893 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 9.9 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 3.4 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 3.3 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 1.6 | g | ||
Ácido linoleico | 1.4 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 0 | g | ||
Açúcares | 0 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 0.6 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 31 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 57 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 93 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0.6 | µg | ||
a-tocoferol | 0.11 | mg | ||
Tiamina | 0.55 | mg | ||
Riboflavina | 0.34 | mg | ||
Niacina | 8.4 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 15 | mg | ||
Triptofano/60 | 6.6 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.43 | mg | ||
Vitamina B12 | 1.2 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 1.4 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 2.00 | g | ||
Sódio (Na) | 240 | mg | ||
Potássio (K) | 450 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 17 | mg | ||
Fósforo (P) | 220 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 36 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1.1 | mg | ||
Zinco (Zn) | 4.2 | mg | ||
Iodo | 0.2 | µg |
Código | Descrição |
---|---|
Z0024 | ROUND OR LEG (MEAT CUT) |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0001 | PACKING MEDIUM NOT KNOWN |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0005 | BAKED OR ROASTED |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0131 | WHOLE |
C0286 | SKELETAL MEAT PART, WITH BONE, WITHOUT SKIN, WITHOUT SEPARABLE FAT |
B1136 | SWINE |
A0794 | RED MEAT (EUROFIR) |
A0737 | 030 MEAT (FROM MAMMALS OTHER THAN MARINE MAMMALS) (MM) (CCPR) |
A0726 | 03 MEAT AND MEAT PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0714 | 24 RED MEAT AND MEAT PRODUCTS (EFG) |
A0633 | MEAT AND MEAT PRODUCTS (CCFAC) |
A0459 | MEAT AND MEAT PRODUCTS (CIAA) |
A0150 | MEAT OR MEAT PRODUCT (FROM MAMMAL) (US CFR) |