0 | g | Álcool | ||||
21 | .7 | g | Hidratos de carbono | |||
10 | .9 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
3 | .6 | g | Proteína | |||
63 | .2 | g | Água | |||
0 | .6 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
44 | .3 | % | Hidratos de carbono | |||
48 | .4 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
7 | .3 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 199 | kcal | ||
Energia | 833 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 10.9 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 6.1 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 2.5 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.3 | g | ||
Ácido linoleico | 0.3 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.4 | g | ||
Hidratos de carbono | 21.7 | g | ||
Açúcares | 21.7 | g | ||
Sacarose | 12.3 | g | ||
Lactose | 5.2 | g | ||
Oligossacáridos | 2 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 0.1 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 3.6 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 63.2 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 33 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 115 | µg | ||
Caroteno | 195 | µg | ||
Vitamina D | 0.1 | µg | ||
a-tocoferol | 0.2 | mg | ||
Tiamina | 0.04 | mg | ||
Riboflavina | 0.21 | mg | ||
Niacina | 0.1 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 0.9 | mg | ||
Triptofano/60 | 0.8 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.08 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.4 | µg | ||
Vitamina C | 1 | mg | ||
Folatos | 5 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.63 | g | ||
Sódio (Na) | 56 | mg | ||
Potássio (K) | 180 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 140 | mg | ||
Fósforo (P) | 120 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 14 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.1 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.4 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0136 | PRESERVED BY FREEZING |
H0178 | AERATED |
H0136 | SUGAR OR SUGAR SYRUP ADDED |
H0100 | FLAVORING OR SPICE EXTRACT OR CONCENTRATE ADDED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0022 | HEAT-TREATED |
E0139 | LIQUID, HIGH VISCOSITY, WITH NO VISIBLE PARTICLES |
C0235 | MILK |
B1201 | COW |
A0789 | FROZEN DAIRY DESSERT (EUROFIR) |
A0724 | 01 MILK AND MILK PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0721 | 31 OTHER MILK PRODUCTS (EFG) |
A0663 | 15 MANUFACTURED FOODS (MULTI-INGREDIENT) OF PLANT ORIGIN (CCPR) |
A0628 | EDIBLE ICES, INCLUDING SHERBET AND SORBET (CCFAC) |
A0454 | EDIBLE ICES (CIAA) |
A0227 | ICE CREAM (US CFR) |