0 | g | Álcool | ||||
0 | g | Hidratos de carbono | ||||
9 | .2 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
25 | .5 | g | Proteína | |||
62 | .7 | g | Água | |||
2 | .6 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
44 | .0 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
56 | .0 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 185 | kcal | ||
Energia | 774 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 9.2 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 4.1 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 3 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.4 | g | ||
Ácido linoleico | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.4 | g | ||
Hidratos de carbono | 0 | g | ||
Açúcares | 0 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 0.6 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 25.5 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 62.7 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 96 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0.4 | µg | ||
a-tocoferol | 0.11 | mg | ||
Tiamina | 0.08 | mg | ||
Riboflavina | 0.21 | mg | ||
Niacina | 3.7 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 8.5 | mg | ||
Triptofano/60 | 4.8 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.23 | mg | ||
Vitamina B12 | 1.6 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 2.7 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 1.90 | g | ||
Sódio (Na) | 220 | mg | ||
Potássio (K) | 210 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 12 | mg | ||
Fósforo (P) | 240 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 25 | mg | ||
Ferro (Fe) | 2.3 | mg | ||
Zinco (Zn) | 5.2 | mg | ||
Iodo | 7 | µg |
Código | Descrição |
---|---|
Z0024 | ROUND OR LEG (MEAT CUT) |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0020 | SIMMERED, POACHED OR STEWED |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0150 | WHOLE, NATURAL SHAPE |
C0268 | SKELETAL MEAT PART, WITHOUT BONE, WITHOUT SKIN |
B1669 | LAMB |
A0794 | RED MEAT (EUROFIR) |
A0726 | 03 MEAT AND MEAT PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0714 | 24 RED MEAT AND MEAT PRODUCTS (EFG) |
A0150 | MEAT OR MEAT PRODUCT (FROM MAMMAL) (US CFR) |